آنچه در این مقاله میخوانید
Toggleنکات مهم در اسباب کشی هنگام بارداری
نکات مهم در اسباب کشی هنگام بارداری در این مقاله می پردازیم. با مطالعه این مقاله می توانید آسیب های احتمالی در حین اسباب کشی را کنترل کنید.
اسباب کشی همیشه پر زحمت و طاقت فرسا بوده است و در دوران بارداری بدتر از آن است، زیرا در این دوران تحرک شما باید محدود باشد، اغلب به پزشک مراجعه می کنید و بلند کردن وسایل سنگین اصلا امکان پذیر نیست.
جوانب اسباب کشی هنگام بارداری
بسیاری از مادران نگرانی خود را در مورد اسباب کشی در دوران بارداری ابراز می کنند. یکی از بحث برانگیزترین موضوعات این است که آیا باید قبل از تولد نوزاد اسباب کشی کنید یا بعد از تولد نوزاد این کار را انجام دهید. استدلال های زیادی در حمایت از هر دو نظر وجود دارد و تصمیم گیری در مورد اینکه چه کاری باید انجام شود در درجه اول به سلامت جسمی و شرایط شما بستگی دارد.
کارهای ضروری برای اسباب کشی قبل از تولد نوزاد
اسباب کشی در این مرحله دشوار خواهد بود و برای بیشتر مراحل اسباب کشی باید کمک پیدا کنید. خستگی و حالت تهوع بر بدن شما تأثیر می گذارد، بنابراین باید برای پیش بینی هر سناریویی از قبل برنامه ریزی کنید.
شما باید از بازسازی، رنگ آمیزی و تمیز کردن خودداری کنید، زیرا بسیاری از مواد تشکیل دهنده رنگ و مواد شوینده برای بدن و کودک شما مضر هستند. استرس ناشی از اسباب کشی می تواند بر بدن شما تأثیر بگذارد و احتمال افسردگی پس از زایمان را افزایش دهد.
شما باید وسایل ضروری را در کیسه های جداگانه بسته بندی کنید: یک کیف با وسایل ضروری برای روز اسباب کشی و یک کیف برای بیمارستان در صورتی که نوزاد زودتر از حد انتظار به دنیا بیاید.
نحوه جابجایی خانه در دوران بارداری
مدیریت زمان در هر اسباب کشی بسیار مهم است زیرا اگر مشکل غیرمنتظره ای پیش بیاید، برای رفع همه چیز به زمان بیشتری نیاز خواهید داشت. اما اگر تصمیم گرفته اید قبل از تولد نوزاد اسباب کشی کنید، باید تغییرات هورمونی و تاثیر آن بر مهارت های تصمیم گیری خود را نیز در نظر بگیرید.
اگر می خواهید در هر مرحله از نقل و انتقال خانه خود مشارکت داشته باشید، باید بدانید که چه کاری انجام دهید و چه کاری را به شخص دیگری بسپارید. ایمنی باید دغدغه اصلی شما باشد. بنابراین، قبل از تصمیم گیری برای انجام این کار وقت گیر و خسته کننده، با پزشک خود مشورت کنید.
اسباب کشی در سه ماهه اول بارداری
سه ماهه اول بارداری شایع ترین دوره سقط جنین است، بنابراین باید مراقبت های ویژه ای انجام شود. در سه ماه اول بارداری باید بسیار مراقب باشید. برای یک زن باردار دانستن بایدها و نبایدها در دوران بارداری برای حفظ سلامت خود و جنین ضروری است.
اسباب کشی در سه ماهه اول بارداری منجر به وزن کم هنگام تولد می شود و اسباب کشی در سه ماهه اول خطر زایمان زودرس را افزایش می دهد. برخی از علل احتمالی زایمان زودرس می تواند شامل سلامتی ضعیف، افزایش سطح استرس و خستگی جسمانی باشد.
اسباب کشی در سه ماهه دوم بارداری
اگرچه احتمال سقط جنین در سه ماهه دوم بارداری کاهش می یابد، اما به طور کلی بارداری نیاز به مراقبت ویژه دارد. و به خصوص در اسباب کشی این مراقبت ها باید دوچندان شود.
خانم های باردار در حین اسباب کشی باید از مواد محرک مانند گرد و غبار پرهیز کنند و از انجام کارهای سنگین خودداری کنند. همچنین از انجام کارهایی که نیاز به خم شدن و بلند کردن اجسام سنگین دارند خودداری کنید.
اسباب کشی در سه ماهه سوم بارداری
در سه ماهه سوم بارداری، پیشرفت بارداری دشوارتر می شود و لازم است مادر مراقبت بیشتری داشته باشد. در این شرایط لازم است از انجام کارهای سنگین خودداری کنید تا آسیبی به خود و فرزندتان وارد نشود.
در این مدت می توانید از خدمات باربری های مطمئن برای اثاث کشی خود استفاده کنید.باربری خونه بار با سالها تجربه آماده خدمت رسانی به شما می باشد.
نکات و ترفندهای ضروری برای اسباب کشی در دوران بارداری
همانطور که در بالا ذکر شد، مهم نیست که چه کاری انجام می دهید، سلامت و ایمنی باید اولویت اول شما باشد. بنابراین به یاد داشته باشید که مقدار زیادی آب بنوشید، یک صبحانه سبک بخورید و به طور منظم استراحت کنید. اگر استراحت ها و وعده های غذایی خود را در طول روز برنامه ریزی کنید، نگرانی کمتری خواهید داشت و می توانید تلاش خود را بر روی سایر کارهای باقی مانده متمرکز کنید.
نکته اصلی یک جابجایی راحت و بدون دردسر ایجاد یک برنامه جامع با تمام وظایف لازم است. بارداری فقط به لیست کارها اضافه می کند، اما این بدان معنا نیست که اسباب کشی غیرممکن است. به همین دلیل باید هر چه زودتر شروع کنید. یکی از راههایی که میتوانید مراقبتهای دوران بارداری را در برنامه خود قرار دهید این است که برنامهای برای قرارهای پزشک و کلاسهای آمادگی بارداری که در آن شرکت میکنید ایجاد کنید و سپس بقیه برنامه خود را برنامهریزی کنید. برای کاهش آسیب فیزیکی، از مچ بند و کمربندهای پشتی استفاده کنید و کفش های راحت بپوشید که از شما حمایت می کند.
بدون دیدگاه