نحوه جابجایی گل و گیاه در زمان اسباب کشی

5/5 - (34 امتیاز)

نحوه جابجایی گل و گیاهان در زمان اسباب کشی

نحوه جابجایی گل و گیاه در زمان اسباب کشی یکی از مراحل ظریف و حساس جابجایی خانه یا شرکت است. برای جابجایی گیاهان در هنگام جابجایی نمی توان آنها را در چمدان گذاشت و یا مانند سایر وسایل در جعبه قرار داد.یکی از نکات مهم در مورد نحوه بسته بندی وسایل هنگام جابجایی حمل وسایل حساس مانند گلدان و گیاهان با کمترین آسیب رسانی به آنها

جابجایی گیاهان آپارتمانی در اسباب کشی (به خصوص گیاهانی که کوچک نیستند) به دو دلیل مهم است: سالم نگه داشتن گلدان و سالم نگه داشتن خود گیاه و ساقه های آن. اگر خانه تکانی می کنید و می خواهید گیاهان را بدون هیچ آسیبی جابه جا کنید، نکاتی را که در این مقاله در مورد جابجایی گل و گلدان در هنگام جابجایی وجود دارد به خاطر بسپارید.

نحوه جابجایی گل و گیاه در زمان اسباب کشی

قبل از انجام جابجایی گیاهان در اسباب کشی به این فکر کنید که آیا به گیاهان خود نیاز دارید و جابجایی همه آن گلدان ها ضروری است؟ بهتر است شرایط محیطی و فضای خانه یا شرکت جدید را در نظر بگیرید.

اگر فضای جدید به اندازه کافی بزرگ نیست برای انتقال و جابجایی گیاهان آپارتمانی در اسباب کشی تعدادی از آنها را اهدا کنید. شرایط آب و هوایی محیطی ممکن است برای گیاهان شما مناسب نباشد. با کاهش تعداد گلدان ها، می توانید فرآیند جابجایی گیاهان در اسباب کشی نیز ساده کنید. پس از بررسی این جوانب آماده انتقال گیاهان شوید.

1. آماده کردن گیاهان برای جابجایی

همانطور که برای بسته بندی ظروف چینی یا جابجایی ماشین ظرفشویی نیاز به یک سری کار و برنامه ریزی اولیه است، انتقال گیاهان و گلدان ها از محیطی به محیط دیگر نیز مستلزم شرایط خاص و منحصر به فردی است.

اگر گیاه بیمار باشد، انتقال گیاهان آپارتمانی در اسباب کشی فایده ای ندارد. بنابراین گیاه را از چند هفته قبل آماده کنید. گیاهان را تمیز کنید، شاخ و برگ های مرده را ببرید و گل های مرده را بردارید. نکته مهم در جابجایی گیاهان، حجم کم برگ گل ها و گیاهان است.

هرچه یک گیاه شاخ و برگ کمتری داشته باشد، مقاومت بهتری خواهد داشت و آسیب کمتری در طول فرآیند جابجایی متحمل می شود. البته در صورت زیاد بودن ساقه ها، امکان بستن ساقه ها (فقط در حد جمع آوری) نیز وجود دارد. در این شرایط، تکنیک های آموزشی مهار بار و اصول برنامه ریزی شده جابجایی اجسام در بار خودکار تأثیر بسزایی در حمل صحیح گیاهان و گلدان های حساس دارد.

2. آبیاری پیش از جابجایی گیاهان در اسباب کشی

بهتر است تقریبا دو ساعت پیش از جابجایی گل و گلدان در اسباب کشی، گیاهان را بدون زیاده‌روی آبیاری کنید. میزان آبیاری باید به قدری باشد که خاک گیاه در طی جابجایی گیاهان در اسباب کشی خیلی خیس یا خیلی خشک نباشد. همین که خاک کمی کرطوب باشد کافیست.

نکته: این مرحله در رابطه با گیاهان بیابانی مانند کاکتوس صدق نمی‌کند.

3. دسته ­بندی گلدان‌ها براساس جنس

در جابجایی گیاهان داخلی باید به نوع و جنس گلدان ها نیز توجه کرد. نوع گلدان و میزان مقاومت آن در جابجایی گیاهان بسیار مهم است. گلدان ها را می توان از مواد مختلفی مانند پلاستیک، سرامیک، چوب، فایبرگلاس یا حتی شیشه ساخت. در این مرحله باید گیاهان خود را بر اساس نوع گلدان و ظرف دسته بندی کنید. گلدان‌های حساس مانند گلدان‌های شیشه‌ای را باید در محل جداگانه‌ای در خودرو یا کامیون حمل و نقل خود قرار دهید.

4. گلدان‌های بزرگ در جابجایی گیاهان آپارتمانی در اسباب کشی

گلدان های بزرگ دراسباب کشی را می توان بدون قرار دادن در جعبه یا مقوا به همین ترتیب در ماشین قرار داد. فقط باید مراقب باشید که چیزی روی گلدان نیفتد. هنگام جابجایی گیاهان در حال حرکت، گلدان ها آخرین وسایلی هستند که در ماشین بارگیری می شوند.

تکان های ماشین بابری در حین حرکت می تواند به گیاهان بلند آسیب برساند. به همین دلیل در صورت امکان آنها را در جایی با تسمه های نازک ببندید.

5. قرار دادن گلدان‌های کوچک در جعبه

اگر گلدان های کوچکی در بین گیاهان خود دارید، یک کارتن اسباب کشی محکم تهیه کنید و گلدان ها را در آن بچینید. تا جایی که می توانید جای خالی را ندهید. برای جلوگیری از برخورد گیاهان آپارتمانی در اسباب کشی و پر کردن فضاهای خالی، می توانید از روزنامه یا فوم استفاده کنید تا گلدان ها تکان نخورند و به هم نخورند.

هنگام جابجایی گیاهان و گلدان های کوچک، هنگام بارگیری آنها را در جعبه ببندید. همچنین فراموش نکنید که سوراخ هایی روی جعبه ایجاد کنید تا گیاه بتواند نفس بکشد. اگر از شرکت‌های جابجایی برای جابه‌جایی گیاهان در اسباب کشی کمک می‌گیرید، عبارت «گیاه است» را روی جعبه بنویسید تا جابجاکنندگان محتویات جعبه را بدانند.

6. جلوگیری از آسیب به ساقه در جابجایی گیاهان در اسباب کشی

ساقه گل و گیاه مهم ترین قسمت هایی هستند که در هنگام جابجایی گیاهان آپارتمانی آسیب می بینند. اگر می خواهید ساقه ها در هنگام جابجایی گیاهان در اسباب کشی استحکام خود را حفظ کنند، آنها را ببندید تا در حین حمل و نقل شکافته نشوند. اگر ساقه گیاه شما خیلی بلند است، هنگام بستن ساقه ها حتما از چوب ایستاده استفاده کنید.

7. بیرون آوردن گیاهان از جعبه

آخرین مرحله جابجایی گل ها و گلدان ها در اسباب کشی، بیرون آوردن آنها از جعبه است. برای این کار ابتدا جعبه را با دقت باز کنید. گیاه را از پایین بگیرید (مطمئن شوید که سنگین ترین قسمت گیاه را در دست گرفته اید) و به آرامی آن را بیرون بکشید.

توجه: پس از بیرون آوردن گیاهان از جعبه، بلافاصله آنها را در مکانی روشن قرار ندهید. بلکه به تدریج نور محیط را افزایش دهید تا گیاه کم کم خود را با شرایط وفق دهد.

نکات جابجایی گیاهان آپارتمانی در اسباب کشی

جابجایی گیاهان آخرین مرحله در جابجایی منازل و مشاغل است و باید در آخرین مرحله جابجایی در کامیون قرار گیرند. همچنین اولین چیزی که از کامیون بیرون می آید گیاهان هستند.

اگر تعداد گل های شما کم و سایز گلدان آنها کم است، می توانید با ماشین خودتان گیاهان را به مبلمان منتقل کنید.

اگر قصد دارید از شهری به شهر دیگر حرکت کنید یا احتمالاً برای مدت طولانی در ترافیک گیر کرده اید، زمانی را برای جابجایی واسباب کشی انتخاب کنید، زمانی که دمای ماشین در اثر گرما وسرما تغیرات چشمگیری نداشته باشد

در پایان جابجایی گیاهان آپارتمانی هنگام جابجایی و اسباب کشی گیاهان، اگر خاک گلدان ها از سطح خاک آنها ریزش و کاهش یافته است، مقداری خاک به آنها اضافه کنید.

جهت اسباب کشی به صفحه اصلی باربری خونه بار مراجعه فرمائید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *