شستن کولر گازی اسپلیت یکی از کارهایی است که اهل خانه قبل از شروع فصل گرما و همچنین بعد از پایان فصل گرما انجام می دهند. برخی افراد ناآگاهانه تمامی قطعات دستگاه را بدون در نظر گرفتن نکات خاص آن به روش های مختلف شستشو می دهند. این جریان ممکن است در دراز مدت اثرات مضری بر دستگاه شما داشته باشد. البته برخی از افراد در مورد نحوه شستن کولر گازی اسپلیت خود، نحوه تمیز کردن دستگاه خود برای استفاده قبل از شروع فصل تابستان نیز سؤالاتی دارند. در این مقاله سعی داریم نکات مهمی را در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید همیشه کولر گازی خود را به بهترین نحو تمیز کنید.
در 10 مرحله نحوه شستشوی کولر گازی اسپلیت یونیت داخلی یعنی قسمتی که داخل اتاق قرار می گیرد را برای شما بررسی می کنیم. حتما می دانید که کولر گازی از دو قسمت اصلی یونیت داخلی و یونیت خارجی تشکیل شده است.
10 مرحله برای نظافت یونیت داخلی کولر گازی اسپلیت
این 10 مرحله آسیب جدی به دستگاه شما وارد نمی کند و برگرفته از تجربه شرکت های بزرگ نظافتی در سراسر جهان است. در هر محله شست و شوی کولر گازی اسپلیت وسایل لازم را نیز مشخص می کنیم تا نگرانی شما از این بابت برطرف شود.
مرحله اول
ابتدا کل سیستم یونیت داخلی را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید تا موادی مانند کف و گرد و غبار در هنگام تمیز کردن وارد آن نشود. کیف های مخصوصی در بازار وجود دارد که می توانید برای این کار از آنها استفاده کنید. البته استفاده از کیسه های بزرگ زباله در این مورد مانعی ندارد.
مرحله دوم
دستگاه را از پریز برق جدا کنید، قفل های قسمت جلوی دستگاه را باز کنید تا دسترسی بیشتری به قسمت های داخلی آن داشته باشید. خاموش کردن برق هنگام شستشوی کولر گازی اسپلیت برای محافظت از خود بسیار مهم و حیاتی است.
مرحله سوم

اکنون که به قسمت های داخلی یونیت داخلی دستگاه دسترسی دارید، فیلترهای اسپلیت کولر گازی را از دستگاه جدا کنید. این فیلترها معمولا در قسمت جلوی دستگاه قرار می گیرند. هیچ مانعی برای شستن این قسمت با مایعات پاک کننده و گرفتن آن مستقیم زیر شیر آب مانعی وجود ندارد. این مرحله معمولاً برای افزایش عمر فیلترها بسیار مفید است، البته اگر در هنگام شستشو آسیبی به آن وارد نشود.
مرحله چهارم
همانطور که گفته شد، قرار دادن فیلترهای هوا در زیر آب اشکالی ندارد. ترجیحاً بهتر است از مواد شوینده استفاده نکنید، البته اگر لکه ها و کثیفی ها را با آب ساده پاک شود. اگر می خواهید برای شستن این فیلترها از مواد شوینده استفاده کنید، بهتر است مواد شوینده را روی یک اسفنج نرم یا پد تمیز کننده بریزید و سپس به آرامی روی قسمت های کثیف و لکه های سرسخت بمالید.
مرحله پنجم
اگر مدت زیادی است که از کولر گازی استفاده می کنید و هرگز فکر نکرده اید که با باز کردن قاب دستگاه آن را تمیز کنید، در قسمتی که فیلترهای هوا قرار دارد و همچنین سایر قسمت ها گرد و غبار زیادی وجود دارد. در اینجا شستشوی کولر گازی اسپلیت و مراحل مهم آن بیش از هر زمان دیگری برای شما کاربردی خواهد بود. برای از بین بردن این گرد و غبارها، بهترین ابزار دمنده های صنعتی هستند که معمولاً در فروشگاه های سخت افزار و ابزارآلات موجود هستند. اما شما برای این کار می توانید از سشوار در صورتی که قابلیت ایجاد باد خنک را داشته باشد و همین جارو برقی، استفاده کنید.
داخل یونیت داخلی خطوط فلزی وجود دارد که باید دستگاهی را که به عنوان دمنده استفاده می کنید در جلوی آن قرار دهید تا گرد و غبار از روی دستگاه پاک شود.
مرحله ششم
این خطوط فلزی یا کویل های کولر گازی با اسپری مخصوص در صورتی که لکه ها به راحتی پاک نمی شوند بهترین راه حل برای شستشوی کویل های کولر گازی اسپلیت می باشد. این اسپری های مخصوص در اکثر فروشگاه های لوازم برودتی موجود می باشد.
مرحله هفتم

یکی از کثیفی هایی که در دراز مدت روی کویل های کولر گازی ایجاد می شود کپک است. این کپک ها به دلیل رطوبت کم داخل دستگاه برای این قطعه است. به همین دلیل است که شستشوی کولر گازی برای افرادی که به نظافت خانه اهمیت می دهند اهمیت پیدا می کند. ما به شما اسپری ضد کپک کولر گازی برای تمیز کردن این کپک ها را پیشنهاد می کنیم. این اسپری یکی از همان مواد شوینده ای است که برای شستشوی کولر گازی استفاده می شود. با استفاده از این اسپری نه تنها کثیفی ها را از کلاف و قسمت های کپک زده پاک می کنید بلکه تا حدود یک سال از تشکیل کپک جلوگیری می کنید.
مرحله هشتم
پس از اطمینان از تمیز و خشک بودن فیلترهای هوای دستگاه، آن را در همان موقعیتی که قرار داشت در دستگاه قرار دهید. اگر فیلترها به خوبی تمیز شوند، کیفیت هوایی را که برای شما ایجاد می کنند چندین برابر افزایش می دهند.
مرحله نهم
در این مرحله باید سعی کنید گرفتگی های لوله تخلیه دستگاه را برطرف کنید. گرفتگی لوله ها را با بریدن شلنگ یا جدا کردن لوله ای که یونیت داخلی و خارجی را جدا می کند حل کنید. می توانید این لوله ها را با مخلوطی از مواد شوینده و آب تمیز کنید. نکته مهم در اینجا این است که تا زمانی که این لوله ها خشک نشده اند، آنها را به حالت اولیه برنگردانید.
مرحله دهم
تاکنون مهمترین قسمت های بدنه داخلی کولر گازی کاملا تمیز شده است. حال باید دستگاه را روشن کنید و با روشن کردن آن مطمئن شوید که قطعاتی که برای تمیز کردن جدا کرده اید به خوبی سر جای خود قرار گرفته اند. نکته مهم این است که بهتر است پلاستیک باز را به عنوان روکش زیر یونیت داخلی قرار دهید. معمولاً پس از شستن کولر گازی اسپلیت، آب گل آلود از آن خارج می شود. این طبیعی است و جای نگرانی نیست. اما نحوه قرارگیری این پلاستیک به گونه ای است که کثیفی به فرش روی زمین نرسد.
جهت اسباب کشی به صفحه اصلی باربری خونه بار مراجعه فرمایید
بدون دیدگاه